Schoenen Poetsen:

Mijn “nieuwe” van Bommel boots konden wel een eerste poetsbeurt gebruiken. Er zaten op de neuzen wat lichte krasjes en strepen… Daar ontkom je niet aan met deze neuzen.

Ik heb de Medaille dór Pate de luxe gebruikt in de kleur 03/licht bruin. Dat lijkt best een andere kleur als je het blikje openmaakt maar als je gaat poetsen gaat dat gewoon goed. Het insmeren doe ik altijd met een gewone katoenen poetsdoek (of een oud t-shirt natuurlijk). Ik heb de schoenen twee keer ingesmeerd met een tussenpauze van 20 minuten. Ik moet zeggen, de reinigende werking van de Pate de Luxe is erg goed. De strepen verdwenen als sneeuw voorde zon!

Daarna nog een half uurtje laten staan en uitgepoetst met een zachte uitpoetsborstel. Het resultaat mag er zijn,  ze zijn weer als nieuw!

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *