3 Replies to “Hoe verf ik een paar lederen schoenen?”

 1. Ziet er goed uit!
  Ik zou willen vragen of er na een verf als deze ook nog indringverf overheen gebruikt kan worden om een patina te creeren? Ook zou ik willen vragen of u ervaring hebt met de Brush-it verf van cathiel? ik kan deze verf maar niet egaal krijgen op de schoen.het gaat dan ook om een paar ouderwetse 2- kleurige wingtips voor heren. deze zijn nu zwart met donker bruin en wil deze lichter willen hebben ( zwart met beige bijv.)

  Graag hoor ik van u.

  Mvg,
  Kevin Pellicaan

 2. hoi,
  ziet er goed uit!
  ik ben al lang op zoek naar oranje (ècht oranje) schoenen.
  heb je tips om schoenen oranje te spuiten?
  welke basiskleur schoen zou ik t beste aanschaffen om er goed oranje op te krijgen?
  creme of witte of iets anders?

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *